Wat wij doen

Strategie

New business genereren start met het maken van een strategie / marketingplan. Dit is de fundering en rode draad voor uw communicatie.

Milwaukee / BMB
In opdracht van BMB techniek een verkoop strategieplan en communicatie gemaakt ter introductie van Milwaukee MX-Fuel gereedschap.

Content

Veel tekst is veelal niet gewenst, dus communiceer hetgeen je wilt zeggen met de juiste pakkende teksten.

Allerhande
Voor AH Bouwens maken we maandelijks een lokale allerhande waarin we producten uit de regio onder de aandacht brengen en dat met natuurlijk leuke en pakkende teksten.

Website

Dit is je spreekbuis en visitekaartje naar de buitenwereld, hoe wil jij dat je klanten je zien?

Bij de Buuf
Bij de Buuf is en winkel met horeca waar je lokale producten kunt proeven en kunt kopen. In de stijl van de winkel hebben wij een sfeervolle en informatieve website gemaakt voorzien van vele functionaliteiten.

Social media

Bent u op de juiste manier én bij de juiste doelgroep zichtbaar?

Albert Heijn Spaarndam
Bereik je doelgroep op een kort en krachtige manier. Less is more, en meer ‘Likes’. Dit hebben we voor AH Bouwens in een periode waar i.v.m. verhuizing en nieuwbouw veel gecommuniceerd moest worden.

Bedrijfsfilm

Een film zegt vaak meer dan 1000 woorden… van regie tot uitvoering!

Spaarndam: palingdorp
Spaarndam is een palingdorp. Vroeger waren er wel 3 rokerijen en ter promotie hiervan hebben wij een fantastisch promotiefilm gemaakt. Echt een promotie van Spaarndam en haar lokale ondernemers.

Design

Van het ontwerpen en restylen van je logo voor al je gedrukte media tot bedrijfsauto belettering en beursstands.

Hart&Huis makelaardij
Stijlvol, helder en krachtig, dit waren de uitgangspunten voor de ontwikkeling van een logo, huisstijl en website voor een nieuw makelaarskantoor in Spaarndam.

Fotografie

Beeld is bepalend voor de uitstraling van je bedrijf of product. Fotografie op locatie of in de studio, dit in combinatie met onze fotobewerkingen geeft dit een fantastisch resultaat!

Albert Heijn Marsmanplein
Als je met je bedrijf een eigen identiteit wilt creëren dan is fotografie hierin essentieel. Voor AH Bouwens hebben we dan ook foto’s gemaakt van AH-medewerk(st)ers in hun werksituatie.

Beeldbewerking

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Productie

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.